Announcement

Collapse
No announcement yet.

Het Porsche museum

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Het Porsche museum

  Het nieuwe museum wordt momenteel ingericht ...  Bron Autovandaag.nl - Porsche Museum in Stuttgart 'rijdt'

  De bouw van het nieuwe museum van Porsche AG vordert gestaag. Alle tachtig auto’s die in het Stuttgart gevestigde museum komen te staan, zijn inmiddels verhuisd. De eerste twaalf auto’s al een plaats hebben gekregen, waaronder de 356 Cabriolet.
  Tot hun definitieve reis naar het nieuwe museum zijn de auto’s opgeslagen in een loods in Zwingenberg, 40 km ten oosten van Heidelberg. De eerste auto’s die het nieuwe museum zijn binnengereden, zijn onder meer een 356 Cabriolet, een origineel ‘11’-model en het eerste prototype van de 924. Daar zulllen ze echter niet altijd lange tijd staan.

  Omdat vrijwel alle museumvoertuigen ook op de weg gebruikt worden en regelmatig worden uitgewisseld met andere auto’s, verandert de samenstelling van de tentoonstelling voortdurend. Daardoor kunnen bezoekers in de toekomst telkens andere zeldzame Porsches in het museum tegenkomen.  Zie ook http://www.porsche.com/germany/about...porschemuseum/
  www.deklassieke912.nl

 • #2
  ik heb net een bezoekje gebracht aan Stuttgart. Het nieuwe archief zou opengaan ergens in januari 2009. Dat werd me verteld door Dieter Landenberger , hoofd van het Porsche Archief, dus een betrouwbare bron.

  Fotos van hoe het museum in opbouw er vorig weekend uitzag , samen met nog wat fotos van het oude museum vind je in hier http://www.liebe-zu-ihm.be/report.php?id=60

  Comment


  • #3
   Dank voor jouw aanvulling! Ik ben erg benieuwd naar het nieuwe museum.
   www.deklassieke912.nl

   Comment


   • #4
    fotos op http://www.liebe-zu-ihm.be/report.php?id=69 en http://www.liebe-zu-ihm.be/report.php?id=70

    beslist de moeite om eens tot in stuttgart te bollen

    Comment

    Working...
    X